Här kan du köpa billigt lego

För alla er som letar efter lego som är billigt kan jag ger er ett glädje besked, jag har hittat en hemsida som har massvis av det. Inte nog med att dem tipsar om vart du köper det billigaste legot, de har också visat vart man får tag på bra alternativ till lego.

Då syftar man främst på lego liknande alternativ som kommer från Kina, och kostar bara en bråkdel av du hade fått betala för riktigt lego i Sverige. När man kollar på alternativ lego måste man vara nogran med att se till att det är fungerande att bygga ihop med sitt nuvarande lego.

Alla byggklosar funkar nämligen inte med varandra, och det är viktigt om du vill kunna bygga större lego bygge. Något man också vara vaksam med är att det inte får vara så kallat pirat lego, det kan kosta mer än vad det smakar. Dett är något du kan läsa om i denna artikel som handlar om lego kopior från Kina som en del har köpt.

En man som köpte lego kopior från Kina fick höra närmare 40.000 svenska kronor, bara för att två lego gubbar var kopior av det riktiga legot. Detta är något du måsta vara extremt försiktig med när du köper lego alternativ från Kina.

Hur är kvalitén på fejk lego

Detta är ju något som kan variera otroligt mycket, och det finns både bra och mindre bra fejk lego kopior att köpa. Det jag dock kunnat notera på nätet är att det verkar som att många har bra omdömen, vilket är glädjande att se.

Men läs alltid alla betyg och recensioner på säljare inna du köper lego från dem, alla sköter sig inte lika bra. Och det kan vara svårt att få igenom en retur på legot om det är köpt från Kina.