Hur du dra nytta av din nya Smart TV

När vi redan har vår nya smarta TV hemma är det dags att göra det mesta av det. Först och främst är det de grundläggande inställningarna för att ändra på en 65″ Smart TV relaterad till Internetanslutningen, ordningen på kanalerna, inställningarna och visningslägena eller avaktiveringen av funktioner som vi inte behöver, till exempel energisparläge eller brusreducering.

Vid internetanslutning är det viktigt att avgöra om vi använder Ethernet-eller WiFi-nätverkskabel. För att göra detta måste du titta på vilken typ av nätverkskort som Smart TV har installerat för att se om den stöder trådbundna anslutningar på mer än 100 Mbps. Den trådbundna anslutningen rekommenderas dock i praktiskt taget alla situationer för dess stabilitet.

Utan tvekan kan ljudet av en Smart TV förbättras. Förutom att köpa soundbars, vilket är något som rekommenderas, finns det olika inställningar för att få ut det mesta av de begränsade högtalarna av denna typ av enheter. Förutom soundbars finns det andra viktiga tillbehör för Smart TV.

Slutligen rekommenderar vi att du känner till de bästa Smart TV IPTV-programmen för att titta på internet-TV. Detta är framtiden för TV med tillstånd från strömmande plattformar som Netflix, HBO, PopCorn Time och andra liknande OTTs.